Verko Ry

Suomessa on noin 80.000 verkosto- ja suoramyyntialalla toimivaa henkilöä ja alalla toimivia yhtiöitä on kymmeniä. Yhtiöiden toimintamalleja ja eettisiä toimintaperiaatteita valvoo Suomen asiakkuusmarkkinointiliitto ASML. Yksittäisinä verkostomarkkinoijina olemme kuitenkin lähes lainsuojattomia. VERKO on perustettu meitä varten.

Suomen Verkostomarkkinoijat Ry VERKO on riippumaton yhdistys kaikille Suomen verkostomarkkinoijille. VERKO:n tavoite ja missio on tehdä alaa tunnetuksi ja saada päättäjät, viranomaiset sekä oppilaitokset ymmärtämään alan suomat mahdollisuudet. Yksi VERKO:n tavoite onkin, että suoramyyntiä ja verkostomarkkinointia voitaisiin tulevaisuudessa käsitellä syvemmin myös kouluissa ja oppilaitoksissa. VERKO:n toimihenkilöt käyvät jo nyt kouluttamassa alasta nuorille ja opiskelijoille. Tavoitteemme on, että alan arvostus nousee myös Suomessa tasolle, jossa se on jo esim. monissa Aasian maissa sekä Pohjois-Amerikassa.

VERKO:n perustajilla on jokaisella pitkä kokemus verkostomarkkinoinnin alalta. He eivät edusta samaa yhtiötä, mutta ovat yksimielisiä siitä, että verkostomarkkinoijien tulisi vetää yhtä köyttä alamme maineen parantamiseksi. Vaikka pelaamme kaikki eri joukkueissa, pelaamme silti samaa lajia. VERKO:n hallitus koostuu eri verkostomarkkinointiyhtiöiden suomalaisista alan huippuammattilaisista.